Vreemde was!

In de wasmachine.

Vreemde was!

Vreemde was! 960 717 Miranda Mantje

Hi Miranda,

Ik begrijp dat je heel druk bent met je kattenfamilie en de uitbreiding daarvan :-). Jullie hebben er ook mooi de ruimte voor….als ik hier met zoveel katten zou zitten zou de schoonmaakdienst van de gemeente waarschijnlijk bij me langskomen :-).
Het lijkt me wel leuk om in de toekomst weer eens langs te komen om het ‘grut’ te komen bekijken. ….alhoewel de verleiding dan misschien te groot wordt !!??
Maar, wie weet….gaan we dat toch nog eens doen in de toekomst.

Ik stuur je nog maar even de foto’s van de wasmachine….misschien wil/kun je er iets mee doen.
Voordat ik de wasmachine aanzet ga ik altijd eerst kijken of ik wel 3 katten in huis zie rondlopen.
Het zal je toch maar gebeuren….. Moet er niet aan denken….en het zou zomaar kunnen gebeuren, in een fractie van een seconde glippen ze onder je door.
Laatst moest ik naar de WC…. Ik druk op de knop en tegelijkertijd springt Lisa Linde op de WC bril….ze gleed in de vaart ook nog uit op die gladde WC bril , zo bijna de WC pot in….
ik moest wel lachen maar ik heb haar wel ‘ernstig’ toegesproken……afwachten of dat indruk heeft gemaakt.
Vooral Lisa Linde vindt de douche ruimte erg interessant, want als je de WC doortrekt dan hoort ze dat water lopen en dan staat ze maar met haar neus boven het afvoerputje van de douche te snuffelen.

Ik ben ze aan het opvoeden dat ze niet op het aanrecht mogen komen, maar dat lukt nog niet zo heel erg goed:-)… Ze ‘ vergeten’ het telkens weer en zijn hardleers. Blue Jeans doet dat niet zo vaak maar oh, oh die dames….onverbeterlijk.
Ze mogen overal in huis komen, maar niet op het aanrecht….. Ze kunnen zich uiteindelijk ook branden als ik aan het koken ben.
Ze moeten nog heel wat opvoedkunde lessen leren 🙂

Kortom, je merkt het wel: leven met 3 van die ‘bakvis poezen’ is wel weer een heel andere uitdaging dan jaren leven met 1 oude bedaarde , maar heel lieve, poezendame van bijna 18 jaar.

Groetjes
Tea

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy voorkeuren