Floki en Wolf

Wolf en Floki

Floki en Wolf

Floki en Wolf 540 960 Miranda Mantje

Hoi Miranda en Klaas,
Hier gaat alles goed! Wolf en Floki gaan heel goed samen. Ze zijn een team. Floki tikt voor Wolf, de walnoten uit de schaal, van de eettafel. Wolf is dol op walnoten.
Ik voeg foto’s toe van afgelopen zondag in het dunne laagje sneeuw. 
We gaan genieten van de feestdagen.En wensen jullie ook fijne feestdagen.
We maken plannen voor de aankomende zomervakantie. We willen naar Noorwegen en dan gaan zowel Wolf als Floki mee. Floki reist aan het tuigje/riempje. Zo zit ze ook in de fietskrat als we gaan fietsen. Op die manier gaan we ook naar de dierenarts, de dierenarts vindt dat ook geweldig. Wij denken dat Floki zich half hond voelt. Ze heeft dingen geleerd, overgenomen van Wolf.
En wat super leuk/lief is; als we met Wolf buiten zijn geweest en na de wandeling weer binnen komen, dan komt Floki aan hem snuffelen en geeft ze hem koppies.

Floki is ook een boefje. Ze jaagt soms op Wolf. Dan ligt ze startklaar/sluipend op de grond. Als Wolf dan aankomt/langskomt dan schiet ze op hem af en tikt hem met haar poot. Wolf kijkt dan alleen maar om en laat haar begaan. Nu de kerstboom staat, vindt ze dat ook geweldig. Ze klimt erin, gelukkig staat hij stevig. Afgelopen week al 3 x opnieuw de slingers en vallen weer terug gehangen. Hahahaha.

Je hoort het al, we zijn super gelukkig met Floki. En we denken Floki ook met ons.

Veel liefs, Monique, Dennis Rylana en Sven

PS; als jullie eens in de buurt zijn en haar nog eens willen zien, dan zijn jullie welkom voor een bakkie koffie.

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy voorkeuren