Yax als stokstaartje

Yax als stokstaartje

Yax als stokstaartje

Yax als stokstaartje 488 960 Miranda Mantje

Snel een foto gemaakt van Yax.

Yax is speciaal. In heel veel dingen. Het is een hele slimme dame iets wat ze absoluut heeft mee gekregen van haar moeder. Ze kijkt televisie en ziet ons zelfs in de spiegel. Ook vindt ze het bar interessant als het licht van de televisie in de spiegel schijnt. Zoals je op deze foto kan zien.

Ze raakt geïntrigeerd en gaat zitten als een stokstaartje. Zo grappig om te zien.

Yax is zachtaardig. Ze komt op de grond naast mij zitten als ik op de stoel zit. Een vragend koppie of ze op schoot mag. Een tikje met mijn hand op mijn knie en ze springt op schoot.

Ze is rustig, op het voorzichtige af. Ze zal niet als eerste een knuffel halen bij een vreemde. Op een gepaste afstand blijft ze kijken soms misschien nog even naast je komen zitten maar als je haar een aai wilt geven, zal ze bedenkelijk kijken of ze het wel nodig vindt.

Een zacht miauwtje dat is Yax.

Als de boel hier op stelten wordt gezet met rennen en gek doen dan is het ook Yax. Zij voelt zich jong, is jong en houdt er van andere katten uit te dagen om zo een wedstrijdje aan te gaan met de anderen en heerlijk heen en weer te kunnen rennen. In huis samen met de kittens die je dan met dezelfde snelheid achter haar aan ziet vliegen. Maar ook buiten en dan vooral met Maze en Aya omdat deze ook zin hebben om zich weer even uit te leven.

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy voorkeuren