Omdat wij voor onze moppies altijd streven voor het juiste huisje.


Nieuw huisje gezocht!

Heel soms door omstandigheden lukt het niet meer om voor onze katten te zorgen zoals we willen. Triest want we willen altijd het beste voor ze. Als we dan afscheid moeten nemen dan doet dat in veel gevallen erg veel pijn.

Een Oplossing

Wij proberen altijd samen met de eigenaren een oplossing te vinden. Als dit niet lukt of er is een snelle oplossing nodig staat ons huis “als het mogelijk” is open voor het tijdelijk terug keren in onze cattery. Dit is niet altijd even gemakkelijk omdat ze al een karaktertje gevormd hebben en soms geen andere katten meer gewend zijn.

Hiërarchie

Hiërarchie is ook bepalend in de groep of ze geaccepteerd worden en of de herintreders zelf open staan om zich in de groep te begeven. Wij hebben gemerkt dat volwassen katten zich in het algemeen gemakkelijk aan passen aan een jong kitten. Dit komt omdat ze daar in het begin de baas over zijn. Kittens kijken veel af en doen volwassen katten na. Dat maakt het makelijker voor een volwassen kat om zo’n kleintje leuk te vinden. Het samen gaan van een volwassen kat met een andere volwassen kat hangt af van het karakter. Zet je twee dominante karakter bij elkaar dan zal het heel moeilijk worden. Een kat die een open, zacht karakter heeft zal geen problemen hebben met een dominante kat.

Het Juiste Plekje

Omdat wij voor onze moppies altijd streven voor het juiste plekje zijn wij op zoek naar mensen die onze dames of heren een stabiel huisje kunnen geven.

Nee…. niet zomaar een huisje maar een plek waar ze tot het einde kunnen genieten en gelukkig kunnen zijn met hun nieuwe baasje.

Op dit moment geen herplaatsers die een nieuw huisje zoeken!

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy voorkeuren