Kastraat Felishof’s Yara

Felishof's Yara

Onze Yara

Yara is een prachtige dame met een heerlijke uitstraling waar ik gelijk voor viel en zodoende is ze gebleven. Ze kan heerlijk knuffelen en kruipt helemaal in je. Yara is een schoot ligger dus dat is al snel gezellig. Ze vind het heerlijk om even aandacht te krijgen en voelt zich dan ook gelijk een prinses! Yara is een prachtige dame met prachtige amandelvormige ogen.

Voor meer foto's van Yara klik hier

Informatie over Yara

Hier onder kunt u alle informatie vinden over Yara. Over haar gezondheid, stamboom en nestjes.

Informatie

NAAM: Yara

GEBOREN:  16-04-2008

KLEUR /EMS CODE: NFO n 09 23,
Black tabby mackerel and white.

Vader: SC. Tahatu’s Dexter Douglass,
NFO n 09 23, Black tabby mackerel and white

Moeder: SC Wimarit’s Anna,
NFO n 09 23, Black tabby mackerel and white.

STAMBOOM

Stamboomnr: NL.FE.L09 NFO.028.4

Fokker: Klaas en Miranda Mantje

Testen

FelV/ FIV,           Negatief

PKD,                    06-03-2012  Negatief

HCM,                   06-03-2012  Negatief

GSD4,                 Negatief

PKDef,                Negatief

Nestjes

Nestje 28    23-03-2014 met Ego

Nestje 23    24-11-2012 met Ego

Nestje 18    15-03-2012 met Q

Nestje 14    20-07-2011 met Q

Nestje 8     15-08-2010 met Morris

Afscheid van onze Yara

Yara mijn mooie meisje. Wij hebben op 09-05-2019 afscheid moeten nemen van ons lieve moppie.

Het viel ons op dat Yara niet zo goed ademde en bij de dierenarts bleek waarom. De foto’s lieten zien dat Yara haar longen vol aan het lopen waren met vocht. Bij Yara zijn begin 2019 haar borstklieren van boven tot beneden weggehaald omdat zij daar een tumor had. Dit was al een keer eerder gedaan maar dan een kleiner deel. Yara knapte prima op en leek weer de oude. Maar hoe snel kan het gaan…  Het vocht dat geproduceerd wordt kan je wel weghalen maar is na twee dagen weer aanwezig en gerelateerd aan uitzaaiingen. Het zou dus gewoon uitstel zijn van een paar extra dagen.

In de eerste instantie wilde ik haar gelijk in laten slapen zodat haar lijden bespaart werdt. Klaas wilde haar toch graag nog even mee naar huis. Uiteindelijk ben ik blij dat wij het gedaan hebben. Heel bewust hebben wij nog twee dagen van haar kunnen genieten en Yara van ons. Ze heeft twee avonden heerlijk in mijn armen gelegen zoals ze eigenlijk altijd al deed samen met anderen maar nu lekker alleen. Gisteravond zagen wij dat ze weer een stapje verder was en besloten wij dat het tijd was om erger te voorkomen.

Wij konden gelijk bij de dierenarts langs. Wel een flesje water mee om de tranen voor te blijven. Ik heb bewust gedaan alsof het de normaalste gang van zaken was. “Even een prikje”. Yara heeft een prikje in haar buik in mijn armen gehad en zo is ze ingeslapen relaxed in mijn armen. Ontspannen en een mooi en waardig afscheid. Lieve Yara wij zullen je missen…

Mijn mooie meisje.

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy voorkeuren